Web Design Fouten: 6 design Don’ts voor je website

Hoe meer websites er op internet kwamen, hoe meer fouten in het ontwerp van het web er zijn. En de grootste vis hier uit het water is dat het rode knopje in een kwestie van 10 seconden van de eerste indruk wordt ingedrukt. Niet alleen vanwege een slechte uitstraling, maar ook vanwege een slechte functionaliteit en een gecompliceerde navigatie.

Het is echter te laat om over gemorste melk te huilen. Het is beter om te beginnen met het verplaatsen en bijwerken van uw website voor een hoge prestatie en gebruikerservaring. Daarom hebben we 10 website-don’ts verzameld die uw onderneming zullen doen mislukken, omdat u ze uit uw hoofd leert en ze in uw eigen webproject kunt vermijden.

# Een gratis website-bouwer
Helaas is het gebruik van iets gratis en het verwachten van professionele resultaten ervan een slechte gewoonte van mensen, net als roken. Vrije software kan je geen waardevol product geven voor zakelijk gebruik en daarom is het feitelijk gratis. Wanneer je gratis dingen gebruikt voor het bouwen van je website, offer je de snelheid, prestaties en zelfs meer op. Als uw budget beperkt is, is het beter om sjablonen voor websitebouwers te krijgen die bij uw bedrijfsniche passen en alles bevatten wat u nodig heeft voor een website zonder bugs.

 

# 2 Slechte responsieve ontwerp
Van alle webontwerpfouten is deze de meest voorkomende. Mensen zoeken naar iets op internet wanneer ze naar hun werk gaan, een maaltijd bereiden, koffie drinken met vrienden en zelfs zittend op het toilet. Natuurlijk hebben ze geen pc’s en laptops naast zich. Meestal doen gebruikers het grootste deel van zoekopdrachten op internet vanaf hun tablets en mobiele apparaten. En het is jammer wanneer uw website perfect is voor het verzoek van de gebruiker, maar hij laat deze staan omdat deze niet goed werkt. Merk op, het reactievermogen van de website is geen innovatie meer, integendeel, het is een must!

 

# 3 eeuwige paginalading
Het leven is te kort om te wachten, toch? Daarom zal niemand wachten tot de pagina’s van uw site zijn geladen. Eerlijk gezegd zijn mensen ongeduldig, vooral op internet. De Web Development-industrie is nog steeds in een enorme dynamiek. Daarom verwacht iedereen hoge snelheid en kwaliteit voor alle online bewegingen. Ondanks dat het zo belangrijk is, is het langzaam laden van pagina’s nog steeds een fout in het ontwerp van het web.

 

# 4 Gebrek aan informatie
Je hebt misschien een snelle en gemakkelijk te gebruiken website met een prettig ontwerp, maar als het niet duidelijk maakt wat je doet, is het rotzooi. Wanneer de gebruiker uw site bereikt, moet hij begrijpen wat voor soort bedrijf u doet, welke services u heeft, hoe u contact met u kunt opnemen, wat dan ook, in één oogopslag. Zo niet, dan zal hij uw website onmiddellijk verlaten. Mensen haasten zich altijd, dus het heeft geen zin om tijd te verspillen aan het scrollen van ongepaste websites

 

# 5 Slechte inhoud
Hoogwaardige content is uw sleutel, niet alleen voor de positie van een goede site, maar ook voor het aantal bezoekers. Probeer zoveel mogelijk te focussen op uw zakelijke niche, trends te volgen en voldoende tijd te besteden aan het creëren van waardevolle inhoud voor uw online project. Als er een diepe stilte is onder de blogposts van uw site of als de interactie met uw website op nul komt te staan, is dit het juiste moment om de termijn van een goede inhoud te heroverwegen en uw fouten in het webontwerp te controleren.

 

# 6 Audio- en video-inhoud automatisch uitvoeren
We denken dat dit deel zo irritant en angstaanjagend is bij alle fouten in het ontwerp van het web en daarom verdient het vermelding in een afzonderlijke alinea van dit artikel te worden vermeld. Als je dol bent op je eigen bedrijf, als je wilt dat het groeit dankzij de online promotie, zorg dan dat muziek- en videobestanden nooit automatisch worden uitgevoerd! Als u dit op uw site doet, verhoogt u automatisch het bouncepercentage en het agressieniveau in de wereld.

Wil je zelf een eigen website bouwen ? Dat kan ! Bekijk onze professionele tutorial waarmee je je eigen WordPress website kan bouwen. 

Meer interessante artikelen

Leave a Comment