Web Development Services

Hoe je een simpele WordPress website bouwt.

Ben je opzoek naar een simpele WordPress website? Dan is deze tutorial perfect voor jou. Wil je juist een uitgebreide website met veel visuele optie bekijk dan onze andere tutorial met visual composer.

YouTube tutorial

Stap 1, registreer een domeinnaam en een hosting pakket.

In dit filmpje maakt men gebruik van hostgator voor het registeren van een domeinnaam en een hostingpakket. Wij adviseren om gebruik te maken van one.comOne.com heeft namelijk Europese servers waardoor je website altijd snel kan laden. Daarnaast is het gebruiksvriendelijker dan de Amerikaanse hostgator. Als extra voordeel krijg je via de onderstaande knop € 14,00 korting op je eerste bestelling met een hosting pakket. 

Wanneer u beslist om uw eigen website te maken, bent u klaar om het perfecte thema en de functionele elementen voor uw behoeften te selecteren. WordPress is de ideale tool voor dit doel. Het geeft u immers volledige controle over hoe uw website eruit ziet en presteert. Het is eigenlijk mogelijk om binnen enkele minuten een website te bouwen met de kracht van WordPress binnen handbereik, zelfs als u helemaal geen technische vaardigheden bezit. Dit is wat u moet doen om uw eigen website te maken en in gebruik te nemen!

Wanneer u een domeinnaam kiest, moet u een zinvolle titel kiezen die nauwkeurig de goederen of diensten beschrijft die u aanbiedt. Uw domeinnaam moet eenvoudig te onthouden zijn en het moet best pakkend zijn. U moet een domeinnaam kiezen die beschikbaar is of een bestaande domeinnaam van een verkoper kopen. U kunt het proces stroomlijnen door nu meteen naar de perfecte domeinnaam bij Hostgator.com te gaan! Dus laat het vandaag maar komen om de bal aan het rollen te krijgen!

Tweede stap - Nu wordt het tijd om WordPress te gebruiken om de website van je dromen te ontwerpen! Gebruik het platform om de perfecte designelementen en functionele add-ons te kiezen. Door dit te doen, maakt u een aangepaste website die de perfecte virtuele visitekaart is voor uw online bedrijf, of u nu van plan bent e-commerce te doen of informatie te verstrekken waarmee u winst kunt maken via advertenties.

Zodra u hosting hebt geregeld, ontvangt u een e-mailbericht van uw hostingbedrijf, dat u persoonlijke informatie verstrekt die u kunt gebruiken om uw nieuwe website in te stellen. Deze informatie moet worden ingevoerd volgens de instructies die u hebt ontvangen. Zodra u dit hebt gedaan, bent u klaar om praktische elementen toe te voegen in WordPress, zoals een websitetitel, een blog-interface, webpagina's, blogposts en SEO-elementen (SEO is zoekmachineoptimalisatie, en het wordt gebruikt om boost alle belangrijke Google-ranglijsten). Zorg ervoor dat u de plug-in-opties raadpleegt, omdat deze extra opties voor veel personalisatie en gebruiksgemak zorgen.

WordPress biedt een handige "quick install" -functie die is ontworpen om het ontwerpen van websites snel en eenvoudig te maken. Gebruik deze functie om het proces te versnellen. Zodra uw websiteontwerp is voltooid, publiceert u het en gaat u verder met de laatste stap van het maken van de website. Als u tijdens het werken vragen hebt, gebruikt u de ingebouwde Help-functie van de WordPress-interface om inzicht te krijgen in verschillende processen en ontwerpelementen. Dan hoef je je nooit meer in de war te voelen.